miércoles, 17 de febrero de 2010

OPCIONS

capilla
Pastes magres compostes per calç i sorra de marbre , Lisca, Esgrafiat, Estuc planxat o en calent, Pintura al fresc
Totes aquestes tècniques es poden aplicar tant en interior com en exterior.

Els acabats es realitzen en qualsevol tipus de color usant sempre pigments naturals.

Mostra dels diferents tipus de terminacions o acabats:
*Imitació a pedres;Pedres naturals, de carreus, diferents tipus de marcatges, juntes o nafres, rodones, quadrats, rejuntades, amb relleu, sense relleu, etc.
*Imitació a granit, pedra Montjuïc, gres, calcària, pissarra, etc.
*Pedra Lisca, marcada amb junt de punxó, bisellada amb tall de navalla o buidador, etc.
*Pedres marcades creant desglossament en façanes, arcs amb o sense clau de volta, llisos o amb el marcatge que poden ser ornamentals, esgrafiats, picats amb paletí, amb relleu, a la martillina, tintats, imitacions a marbres, granit, fusta, etc.
*Imitació a Tocha
*Obra vista, volta catalana, imitant tot tipus d'aparells, totxo manual, totxo Lisca, totxo esmaltat, estuc al foc, tallat amb navalla, buidador, etc.
*Mosaic "TRENCADÍS" : Lisca amb o sense color, junta lliure o estàndard, gresite amb o sense dibuix, degradacions de color "totes les mesures encaixen a la perfecció", terminacions amb pa d'or o plata, mosaic romànic, etc.
*Esgrafiats: Restauració d'antics, creació de moderns, realització de dibuixos "taller propi", modernistes, gòtics, romans, egipcis, asteques, etc. Es pot realitzar un esgrafiat a partir d'una fotografia (transparències), tallats a navalla o buidador, amb dos o més colors, amb fons llis o rugós indistintament, acabat normal o estucat al foc.
*Estuc al Foc o Planchado calent: És l'antiga tècnica que ens permet crear ceràmica en el suport utilitzat, aplicant una planxa o ferro calent després d'aplicar la calç vitrificat la superfície.
*Imitació de marbres, fusta, un color únic, pedra semiprecioses, esponges, incrustacions de ceràmica, pa d'or i plata.
*Pintura al fresc: segons les tècniques antigues

Totes les tècniques descrites anteriorment es superposen i es poden barrejar, totes vénen de les mateixes mescles i dels mateixos materials, dependrà de la imaginació de cadascú i del que es vulgui crear.

No hay comentarios:

Publicar un comentario